Altfränkische Weinstube

Hotel Altfränkische Weinstube

Altfränkische Weinstube är ett 650 år gammalt hotell beläget innanför stadsmuren i Rothenburg. I närheten av hoteller ligger St. Jakob's Kirche (Sankt Jacobs kyrka). Varje av de sex romantiska rummen har korsvirkesväggar (fachwerk) och synliga takbjälkar. De ljusa och individuellt inredda rummen är utrustade med badrum och TV. Frukosten serveras i rum med vackra keramikplatteugnar som ger en behaglig värme. Rosa bordsdukar och färska blommor kompletterar hotellets charm ytterligare.

Hotellets restaurang serverar bra mat till överkomliga priser. Den vänliga servitören gör att Altfränkische Weinstubes restaurang uppskattas av både lokalbefolkning och turister. Om det finns lediga platser på stamgästernas bord kan du utmana någon i ett parti schack. På onsdagkvällar håller den engelska konversationsklubben till i restaurangen där man får delta om man vill. Varje kväll erbjuds romantiska bord nära restaurangens eldstad.

Altfränkische Weinstube erbjuder lokala recept och viner från regionen Franken, men även några internationella rätter. Mat serveras mellan 18.00 och 22.30. http://www.booking.com/hotel/de/altfraenkische-weinstube.en-gb.html?aid=346669&label=rothenburg

Kontaktuppgifter

Adress: Klosterhof 7, D-91541 Rothenburg ob der Tauber

Telefon: +49 (0)9861-6410

Bokning: BOKA DETTA HOTELL ELLER SE AKTUELLA PRISER