Landgasthof Zum Rappen

Hotel Zum Rappen

Landgasthof Zum Rappen är ett litet hotell som består av 17 hotellrum. Alla rummen har utsikt mot fruktträdgården och den bakomliggande landsbygden. Några av rummen har terass och därmed perfekt läge vid solnedgång. Hotellet är beläget utanför Rothenburg mitt bland åkerfält, och skogsområden ungefär 9 km från gamla staden i Rothenburg. Frukost ingår i priset.

Utöver den genuina tyska mysigheten kan hotellets besökare även uppleva en underbar biergarten, enastående restaurang, låga priser och många närbelägna sevärdheter. Det är bara att ta en promenad i någon riktning för att njuta av den lugna landsbygden, den gamla keltiska muren, Flax museet eller sjön Karrod.

I hotellets restaurang används recept på maträtter från 1800-talet. här hittar du regionala rätter som stekar, schnitzsel och bratwurst men även sallad och Vesper Karte (kallrätter med ostar och hemmagjord korv). Till detta serveras goda viner.

Nyligen renoverades köket på Landgasthof Zum Rappen för att passa mästerkocken Uli Dörfler som även tillfört några egna specialiteter till restaurangens meny. Priserna ligger på samma nivå som i resten av Tyskland.

Utöver restaurangen och en biergarten erbjuder hotellet större lokaler for evenemang som bröllop och konferenser.

Kontaktuppgifter

Adress: 97993 Creglingen-Schonach

Telefon: +49 (0)7933-620

E-post: rezeption@landgasthof-rappen-creglingen.de

Bokning: BOKA DETTA HOTELL ELLER SE AKTUELLA PRISER